Share on

Persbericht: Leo de Kock steekt personeel in nieuw jasje

Purmerend, 18 januari 2021 – Retailspecialist Leo de Kock start het nieuwe jaar goed. Na het openen van het vernieuwde bedrijfspand in november jongstleden, is nu ook het personeel zelf in een nieuw jasje gestoken.

Met een focus op voedselveiligheid en kwaliteit is het bedrijf overgegaan tot de aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Deze kleding geeft de medewerkers goede zichtbaarheid en comfort en het bedrijf een moderne en uniforme uitstraling. Leo de Kock vindt het belangrijk dat haar bedrijfskleding op een maatschappelijk verantwoorde manier en duurzaam wordt geproduceerd en vond deze voorwaarden bij leverancier Hydrowear, specialist in waterdichte kleding en lid bij Fair Wear en Step gecertificeerd.

De bedrijfskleding past goed in de nieuwe visie van het bedrijf waarbij Leo de Kock investeert in de toekomst. Niet alleen op het gebied van aardappelen en groenten, maar ook als het gaat om bedrijfsprocessen, de groeimogelijkheden van de medewerkers en de vruchtbare samenwerking met haar partners. Samen met moederbedrijf Agrico maakt zij zich sterk voor een professioneel en duurzaam kwaliteitsproduct waarmee iedereen zijn voordeel kan doen.