Share on

Ontdek PotatoNext

Ontdek PotatoNext: Samen op weg naar een duurzame toekomst voor consumptieaardappelen!

Sinds 1 oktober 2023 is Leo de Kock en Zonen. B.V. overgegaan naar de nieuwe coöperatie voor gangbare consumptieaardappelen, genaamd PotatoNext. Deze vooruitstrevende coöperatie, voortgekomen uit Agrico, Nedato en Leo de Kock, heeft een veelbelovende visie voor de toekomst van de aardappelindustrie.

Coöperatie PotatoNext U.A. is een dynamische samenwerking van ongeveer 200 toegewijde consumptieaardappeltelers, met een gezamenlijk landbouwareaal van ongeveer 3200 hectare. De coöperatie bundelt haar handelsactiviteiten in PotatoNext B.V. en de verpakkingsactiviteiten in PotatoNext Processing B.V.

Met uitgebreide expertise en ervaring in de aardappelsector is PotatoNext een toonaangevende speler op het gebied van aardappelteelt, productie en distributie. PotatoNext streeft ernaar om hoogwaardige aardappelen te leveren aan verschillende marktsegmenten, waaronder retail, foodservice, export, horeca en de verwerkende industrie.

PotatoNext biedt een uitgebreid assortiment aardappelrassen, zorgvuldig geteeld en geselecteerd door onze leden, om te voldoen aan de diverse eisen en behoeften van onze klanten. Met diepgaande kennis van de aardappelmarkt en een streven naar kwaliteit, leveren zij consistent producten die voldoen aan de hoogste normen. Voor meer informatie, bezoek PotatoNext.com.