Share on

Persbericht: wijziging directie Leo de Kock en Zonen B.V.

Purmerend, 10 december Bij AG-retailpartner Leo de Kock en Zonen B.V. uit Purmerend, dochteronderneming van Agrico B.V., is Mariska Werring op
8 december jl. door Agrico-directeur Jan van Hoogen en Leo de Kock managing director Jan Bijleveld benoemd als sales director.

In de tweekoppige directie is een duidelijke taakverdeling. Jan Bijleveld houdt zich meer bezig met technische, operationele en financiële zaken. Mariska Werring gaat zich voornamelijk richten op interne zaken, naast haar werkzaamheden op het gebied van sales en marketing .

Eind 2019 zijn de missie en visie van Leo de Kock vastgesteld en beide directieleden gaan deze verder uiteen zetten in de strategie van het bedrijf.

Mariska is ruim 15 jaar geleden begonnen bij Leo de Kock als marketing manager en nu alweer enige jaren verantwoordelijk voor sales en marketing. Zij heeft een brede achtergrond in sales, marketing en communicatie.

Tijdens de benoeming prees Van Hoogen Mariska vanwege haar tomeloze inzet voor het bedrijf, verfrissende ideeën en knowhow van haar klanten.

—————————————— NOOT VOOR DE REDACTIE ——————-

Voor interviewaanvragen, beeldmateriaal of meer informatie, neem contact op met:

Susanne Wittenberg
Van IJsendijkstraat 176 | 1442 LC Purmerend
T +31 (0)299 420975 | M +31 622092074
susanne@leodekock.nl
Volg ons op https://www.linkedin.com/company/13581918/

Over Leo de Kock
Dagelijks worden in Purmerend verse aardappelen en groenten gekeurd, gewassen, gedroogd, gesorteerd en verpakt, met een constante kwaliteit. Jaarlijks worden meer dan tweeëndertig miljoen verpakkingen naar groothandels en supermarkten in heel Nederland getransporteerd. In de keten van veld tot groothandel en retail is Leo de Kock de verbindende factor. Leo de Kock is dochteronderneming van Agrico uit Emmeloord, een innovatieve coöperatie die zich richt op het ontwikkelen en telen van poot- en tafelaardappelen.