Leo de Kock behaalt ISO14001 certificering

1 april 2022

Purmerend, 1 april 2022. Leo de Kock heeft onlangs haar certificeringen uitgebreid door het behalen van […]

Lees verder +

Ook zo’n trek in een lekkere stamppot?

7 januari 2022

COLUMN FOODBUSINESS 28 december 2021 – Mariska Werring Herken je ook dat gevoel in de winter? […]

Lees verder +

“Laten we elkaar meer opzoeken, uiteindelijk draait het om samenwerking in de keten”

6 december 2021

Mariska Werring, sales director bij Leo de Kock: Carrière-technisch was een overstap van een groeifunctie in […]

Lees verder +

De aardappel staat in de winter weer steeds vaker op tafel

3 december 2021

persbericht: Nederlandse Aardappel Organisatie Vorige winter zijn er 2,5 miljoen kilo meer (iets) kruimige aardappelen gegeten […]

Lees verder +

Folieteelt rukt op

2 december 2021

Door Jelle Feenstra  – 19 november 2021 Nederlandse supermarkten geven steeds vaker voorrang aan voedsel van […]

Lees verder +

Nationale aardappelrooidag

30 augustus 2021

Vier de nieuwe oogst en rooi je eigen aardappelen Vier op zaterdag 4 september 2021 de […]

Lees verder +

De consument staat aan het stuur

5 juli 2021

COLUMN FOODBUSINESS 1 juni 2021 – Mariska Werring Sinds de uitbraak van het coronavirus is het […]

Lees verder +

Persbericht ‘Zo gepiept’ nieuw AGV-kookboek

15 april 2021

Samuel Levie steekt de AGV in een nieuw jasje met kookboek ‘Zo gepiept’ ‘Zo gepiept’ steekt […]

Lees verder +