Disclaimer

Door deze website te betreden of te gebruiken stemt u in met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Het auteursrecht op de volledige inhoud van deze website berust bij Leo de Kock & Zonen B.V. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Leo de Kock & Zonen B.V.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kan door ons geen garantie worden geboden dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties of informatie op deze website kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.

Leo de Kock & Zonen B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van op deze website gepubliceerde informatie.

Een aantal links (verwijzingen) in deze website voert naar informatiebronnen die door derden worden beheerd en waarover Leo de Kock & Zonen B.V. geen controle heeft. Leo de Kock & Zonen B.V. draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie van deze andere bronnen.