van IJsendijkstraat 176
1442 LC Purmerend

+31 299 42 09 75 info@leodekock.nl

K.v.k. Hoorn
3600.6453

Toegankelijkheid bedrijfsterrein Leo de Kock i.v.m. Coronavirus

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar iedereen die geraakt is door het Coronavirus (COVID-19). Wij ondersteunen de gezamenlijke aanpak om de verdere verspreiding van dit virus te beperken. Wij nemen continue maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de maatregelen van onze overheid.

Leo de Kock is geopend voor onze logistieke partners. Goederen kunnen worden aangevoerd en opgehaald. Om de gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen op en rond ons bedrijf hebben we de volgende hygiënemaatregelen genomen: bij de entree voor chauffeurs hangt een dispenser met desinfecterende gel, waarmee alle bezoekers en medewerkers hun handen bij binnenkomst moeten desinfecteren. Alle medewerkers wassen met grote regelmaat hun handen. Daarnaast gelden de door de RIVM opgestelde maatregelen.

Afspraken op kantoor zijn afgezegd en nieuwe worden voorlopig niet gemaakt. Liever telefonisch of via e-mail contact met ons? Al onze medewerkers en afdelingen zijn op de bekende nummers en mailadressen bereikbaar.

Wij wensen een ieder veel wijsheid in deze lastige periode, we moeten dit samen doen, dus laten we ons 'steentje' bijdragen daar waar het kan!