Delen op

Nieuwe stap in moderniseringsslag Leo de Kock

Vrijdag 13 november jl. is op gepaste, feestelijke wijze ons vernieuwde bedrijfspand in Purmerend geopend door Agrico-directeur Jan van Hoogen.

In het vernieuwde pand is een hypermodern kantoor gerealiseerd met een fraaie ontvangstruimte, diverse moderne werkplekken met glazen scheidingswanden, een ruime kantine en meerdere kleedruimtes. Op de bovenverdieping is het bedrijfsverhaal een eyecatcher op de muur in de vorm van wall-art. In de hele inrichting van het kantoor komt de nieuwe huisstijl van Leo de Kock terug in de gouden warme kleur uit het nieuwe logo die de roots van de aardappel weergeeft.

Nadat de stap was gezet om direct vanuit het magazijn te leveren aan alle distributiecentra van klant Albert Heijn was er structureel ruimte tekort in het oude pand. De verbouwing zorgt er onder andere voor dat er meer ruimte is om producten op te slaan. Ook was het oude kantoor aan vervanging toe.

Fase twee van de verbouwing is nog in volle gang en de verwachting is dat deze begin 2021 geheel wordt afgerond. Alles verloopt in fases, zodat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

In zijn speech gaf Van Hoogen aan trots te zijn op de grote ontwikkeling die Leo de Kock doormaakt. “Met het nieuwe moderne bedrijfspand zet Leo de Kock weer een belangrijke volgende stap in het waarmaken van haar missie”.

Zie de video van deze, voor ons zeer belangrijke mijlpaal.