Delen op

Power to the Pieper-campagne

Onlangs ging het vervolg van de Power to the Pieper-campagne van start. Met een nieuwe filmpje wordt de veelzijdigheid van aardappel getoond. Bekijk het nieuwe filmpje hier of neem een kijkje op de vernieuwde aardappels.nl website. Ook kun je van 5-14 februari de nieuwe reclamespots horen op Radio538 en SkyRadio. #Powertothepieper!

De Power to the pieper-campagne heeft al veel succes gehad! Zo is er veel over geschreven en geblogd. The Lion KitchenAdformatie en Culi-blog blogden erover en ook LINDA. magazine geeft de aardappel een ereplaats.

Aardappelen op papier
Veel magazines besteden aandacht aan de pieper. En terecht, want aardappelen zijn zo divers, je kan er alle kanten mee op. Zo stond er in de Boodschappen van maart een heel aardappeldossier. Met tips, weetjes en natuurlijk recepten.

In de National Geographic is veel aandacht geweest voor de aardappelen. Onder andere aandacht voor de toekomst van de pieper. Want geen enkel voedsel is zo Hollands als de pieper, maar zal hij in de toekomst nóg lekkerder zijn? Lees de artikelen hier en hier.

Ook de Libelle en Margriet hebben aandacht aan aardappelen besteed. In nr. 42 van de Libelle en Margriet van vorig jaar stonden hele leuke artikelen over piepers. Zo stonden in de Libelle maar liefst 23 geweldige aardappelrecepten van kookboekenschrijfster Yvette van Boven. ‘Met aardappels kun je echt álle kanten op!’ aldus Yvette van Boven. En in de Margriet was ook uitgebreid aandacht voor aardappelen. Bijvoorbeeld voor nieuwe en historische aardappelrassen. Genoeg inspiratie dus voor heel Nederland om meer aardappels te eten.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto’s van de reportages.

Pieperfans

En er zijn nog meer enthousiaste pieper-fans bijvoorbeeld Foodies Magazine en Jamie Magazine. Maar er wordt ook veel over geblogd, zoals door Njam en Elle Eten laat de poetstalenten van de pieper zien.

Heeft u leuk aardappelnieuws voor ons? Laat het ons vooral weten op Facebook of Twitter.